Springruiter Michael Greeve verlaat stal Johan Heins

Share
  • 1 december 2012 09:56

door: redactie, 1 december 2012 09:56

Springruiter Michael Greeve gaat de stal van Johan Heins verlaten. Na tien jaar voor de oud-Europees te hebben gewerkt begint Greeve voor zichzelf.

Volgens Greeve is het na tien jaar tijd voor een nieuwe uitdaging. ,,Door de goede samenwerking met Johan blijf ik voorlopig nog voor halve dagen aan zijn stal verbonden”, schrijft Michael Greeve op Facebook.

Springruiter Michael Greeve.

Maar het zelfstandig bestaan lonkt. Greeve gaat een eigen toekomst opbouwen in Daarle, op het bedrijf van Henri en Hilde Stegeman. ,,Het is een toplocatie en ik hoop dat de samenwerking met hen net zo goed verloopt als met Johan.” Greeve won in dienst van Heins onder andere de Grote Prijs van het NIC Assen.