archief
contact
+31 6 53239630

Springruiter Michael Greeve verlaat stal Johan Heins

DE SCHIPHORST — Springruiter Michael Greeve gaat de stal van Johan Heins verla­ten. Na tien jaar voor de oud-Europees te hebben gewerkt begint Greeve voor zich­zelf, zo meldt hij op Facebook. 

Springruiter Michael Greeve gaat de stal van Johan Heins verla­ten. Na tien jaar voor de oud-Europees te hebben gewerkt begint Greeve voor zichzelf.

Volgens Greeve is het na tien jaar tijd voor een nieu­we uitda­ging. „Door de goede samen­wer­king met Johan blijf ik voor­lo­pig nog voor halve dagen aan zijn stal verbon­den”, schrijft Michael Greeve op Facebook.

Springruiter Michael Greeve.

Maar het zelf­stan­dig bestaan lonkt. Greeve gaat een eigen toekomst opbou­wen in Daarle, op het bedrijf van Henri en Hilde Stegeman. „Het is een toplo­ca­tie en ik hoop dat de samen­wer­king met hen net zo goed verloopt als met Johan.” Greeve won in dienst van Heins onder ande­re de Grote Prijs van het NIC Assen.

gerelateerde berichten
Total
0
Share