archief
contact
+31 6 53239630

Michael Greeve wint met Exclusive 1.40 op Indoor Twente

ENSCHEDE — Michael Greeve greep donder­dag tijdens Indoor Twente de over­win­ning in de 1.40-rubriek met barra­ge. De ruiter uit het Drentse Broekhuizen zege­vier­de met Exclusive (v. Emilion). Greeve, die binnen­kort de stal van Johan Heins verlaat om voor zich­zelf te begin­nen, reed een fout­lo­ze barra­ge in 33,88 en was daar­mee duide­lijk snel­ler dan de Belg Pieter Clemens. 

ENSCHEDE
Michael Greeve greep donder­dag tijdens Indoor Twente de over­win­ning in de 1.40-rubriek met barra­ge. De ruiter uit het Drentse Broekhuizen zege­vier­de met Exclusive (v. Emilion).

Greeve, die binnen­kort de stal van Johan Heins verlaat om voor zich­zelf te begin­nen, reed een fout­lo­ze barra­ge in 33,88 en was daar­mee duide­lijk snel­ler dan de Belg Pieter Clemens, die met Esprit van de Wellington 34,08 nodig had. De derde plaats was voor Siebe Kramer met Coralie.

Michael Greeve in actie met Exclusive. ©Indoor Twente/Digishots.nl

Maureen Bonder uit Schoonoord eindig­de met Alex op de 14e plaats. De combi­na­tie liep in de barra­ge één fout­je op. „Ik heb een fijne ronde gere­den”, aldus Bonder op haar Facebook-pagina.

gerelateerde berichten
Total
0
Share