Concours Appingedam zit in de lift

Concours Appingedam zit in de lift

29 oktober 2009 20:53 Uit Door redactie
Deel dit met je vrienden

APPINGEDAM – Het Hippos Concours leeft weer. Die conclusie trekt de organisatie op grond van het record aantal deelnemers dat komend weekend naar Appingedam komt. Een traditie die tientallen jaren geleden ontstond en waaruit het internationale concours Assen is ontstaan, herleeft in Appingedam.

Hester Klompmaker is één van de deelnemers in Appingedam.

Hester Klompmaker is één van de deelnemers in Appingedam.

Na enkele succesvolle concoursen zal dit jaar het concours fors uitgebreid worden met muziek en show. Een record aantal deelnemers van circa 450 heeft zich ingeschreven voor dit concours in de Veenhoeve te Appingedam. Tijdens het concours zal de regionale top het gaan opnemen tegen landelijke en internationale ruiters. Ruiters als Jur Vrieling, Hester Klompmaker, ruiters van Stal Zoer, Weite Oldenziel en Suzanne Tepper zullen van start gaan.

De organisatie is uitermate tevreden over de aanmelding en hulp van sponsoren in de regio. Al eerder wist de organisatie als klap op de vuurpijl de 3J’s te boeken om tijdens het hoofdprogramma op zaterdagavond op te treden. Daarnaast wordt er tijdens het hoofdprogramma een showrubriek verreden en zal de winnaar van So you wannabe a Popstar optreden. Ter afsluiting zal de Grote Prijs van Appingedam verreden worden. Op vrijdagmiddag 30 oktober zal het concours van start gaan en wordt gehouden tot en met zondagmiddag 1 november.

Weblink: site Hippos concours

Stegen.net