Onduidelijkheid over doodsoorzaak paard in Bunne

Onduidelijkheid over doodsoorzaak paard in Bunne

3 oktober 2009 18:40 Uit Door redactie
Deel dit met je vrienden

BUNNE – De politie heeft een 53-jarige man uit het Drentse Bunne verhoord nadat een jong paard van de man dood is gevonden. Het dier werd aangetroffen bij paardenboxen aan de Bongveenweg.

De eigenaar is na verhoor weer op vrije voeten. Hij was bij zijn aanhouding onder invloed van alcohol. Het is nog onduidelijk wat er in de stallen is gebeurd. Volgens een dierenarts staat de doodsoorzaak nog niet vast. Er gaan geruchten dat de man het paard dood zou hebben geslagen, maar de dierenarts kon dat niet bevestigen. De vader van de man zegt dat er sprake is van een ongeluk. Het dier zou op de wasplaats ongelukkig ten val zijn gekomen, wat tot de dood heeft geleid.

Stegen.net