Eerste winnaars Indoor Tolbert bekend

Eerste winnaars Indoor Tolbert bekend

26 maart 2010 22:50 Uit Door redactie
Deel dit met je vrienden

TOLBERT – De eerste winnaars tijdens Indoor Tolbert zijn bekend. In de vrijdag verreden Z1-dressuur wonnen Bennie van Es en Grieteke Oldenburger beiden een groep. Jarmilla Peterson debuteerde met Woody in de Z1 met een mooie tweede plaats.

Grieteke Oldenburger.

In de eerste groep kwam Bennie van Es uit Leeuwarden met Felle met 235 punten uit de ring. Chayen Kromowidjojo (Groningen) kwam op ruime afstand op de tweede plaats. De jury gaf voor de proef die met Zancudo Like Jdj werd uitgevoerd een waardering van 208 punten. Grieteke Oldenburger won groep twee. De amazone uit Veendam bracht het tot een score van 225 punten met Zimply Red en bleef de naaste concurrente vier punten voor. Het ging daarbij om Jarmilla Peterson. Zij werd met Woody, het paard waarmee Peterson in februari Gronings kampioene werd in de klasse M2, fraai tweede in het veld met Z-combinaties. Mirjam Drenth (Delfzijl) won de klasse M1 en de klasse M2 werd door Moniek Vos (Oude Pekela) in winst omgezet.

Stegen.net