Jarmilla Peterson drukt stempel op dressuurdag Tolbert

  • 27 maart 2010 13:23
door: redactie, 27 maart 2010 13:23

TOLBERT – Gronings kampioen Jarmilla Peterson drukte vrijdag een nadrukkelijk stempel op de dressuurdag van Indoor Tolbert. De amazone uit Wedde won afgetekend de Z2 met Don Chello en ze debuteerde heel fraai in de Z1 met Woody met een tweede plaats.

Jarmilla Peterson op weg naar de overwinning met Don Chello. ©draversfoto.nl

In de Z2 wist Peterson vrijdagavond de concurrentie op eerbiedwaardige achterstand te rijden. Met haar eerste paard Don Chello kwam ze tot een score van 231 punten. Op elf punten achterstand volgden Eline Klont uit Hijken met Robin Hood (v. Kennedy), Chayen Kromowidjojo uit Groningen met Salvador en Nynke Tilma uit Mensingeweer met V8 Rw. Deze drie amazones eindigden allen op 220 punten.

Stegen.net