Home » Ruime voorsprong Bennie van Es in ZZ-licht Indoor Tolbert
dressuur

Ruime voorsprong Bennie van Es in ZZ-licht Indoor Tolbert

Tolbert | STEGEN.NET

Bennie van Es was zaterdag bij Indoor Tolbert de beste deelnemer in de ZZ-licht. Hij behaalde met Stal Okkema’s Gerke J 240 punten. Marsha Smits won de Z2 met Actie W.

In de ZZ-licht verschenen 18 combinaties aan de start. De ervaren Bennie van Es wist een serieuze voorsprong op te bouwen. Hij werd met 240 punten beloond voor zijn optreden met Stal Okkema’s Gerke J. (v. Michiel 442). Daarmee nam Van Es flink afstand van de nummer twee Grieteke Oldenburger met Flabbergasted OSN. Zij behaalde 234 punten. Trea Mulder nam met Brinkhof’s EnVogue de derde plaats in met 230,5.

In de Z2 reed Marsha Smits in de ereronde vooraan. Ze behaalde met Actie W 232 punten. Joey van der Grijp werd met Veraline JC tweede en Marissa Spoor derde met Brinkhof’s Empire W. De M2 werd gewonnen door Robin Luurssen met Grazia.

over de auteur

redactie

De redactie van Stegen.net bericht sinds 1995 over de paardensport, met het accent op Noord-Nederland.

Heb je tips en/of aanmerkingen of verbeteringen, meld die dan op info@stegen.net