Indoor Tolbert: Jarmilla Peterson ruimschoots aan kop met Woody

  • 31 maart 2013 13:12
door: redactie, 31 maart 2013 13:12

TOLBERT | STEGEN.NET
Jarmilla Peterson is zaterdag tijdens Indoor Tolbert winnaar geworden van de Z2-dressuur. De amazone uit Wedde zag haar optreden met Woody beloond met 233 punten. Vrijdag schreef Monique van der Mei uit Doezum met Wera de Z2 op haar naam.

Jarmilla Peterson met Woody (archief). ©Roelke Nienhuis

Jarmilla Peterson met Woody (archief).
FOTO: ROELKE NIENHUIS

De rubriek van zaterdag was goed bezet. Peterson wist met Woody flink afstand te nemen van de concurrentie. Met een score van 233 punten liet de combinatie Chayen Kromowidjojo met Natal Jdj (220) en Linda Kok met Rasputin (218) gemakkelijk achter zich. Peterson: ,,Het was echt genieten. Zo gaaf als het eindelijk gaat zoals je graag wilt.” In de kür die later als showrubriek werd verreden werd het duo derde. ,,Het lampje was een beetje uit”, aldus Jarmilla op Facebook. Nicky Snijder won de kür.

De Z1 werd zaterdag gewonnen door Veronique Roerink, die met Calibre tot een monsterscore van 244 kwam. Hennie Roffel eindigde op afstand als tweede met LM’s Amice met 225 punten. Daniëlle van Bergen schreef de M2 op haar naam met Zylvano.