archief
contact
+31 6 53239630

Manege De Rietweg Bronneger uitgebreid

BRONNEGER – Manege De Rietweg in Bronneger is een flink stuk uitgebreid. De rijhal van vijftig meter lengte, die vijftien jaar geleden is gebouwd, is verlengd tot vijfenzestig meter. Burgemeester Marco Out van Borger-Odoorn knipte het lint door om de uitbreiding officieel in gebruik te stellen.

Manege De Rietweg Bronneger
De grote bak van Manege De Rietweg in Bronneger.
STEGEN.NET

De extra ruimte is van belang om grotere evenementen naar de manege te kunnen halen. De manege wordt nu gebruikt door de Omnipaardensportvereniging De Hondsrug. De opzet is de 350 leden tevreden te houden.

Bijzonder is dat de uitbreiding deels door de leden van de rijvereniging zelf is betaald. Net als voor de nieuwbouw vijftien jaar geleden zijn daarvoor obligaties uitgegeven. Eén van de grootste evenementen in de manege is de jaarlijkse Kerstshow. Ook de Hondsrugse Ruiterdagen trekken altijd veel deelnemers en publiek. De opening van de nieuwe accommodatie werd omgeven door shows, zoals een kür door Wilmer Lanning.

Stegen.net

Total
0
Shares
gerelateerde berichten
Total
0
Share