archief
contact
+31 6 53239630

Recordscore Patricia Hadderingh in Bronneger

BRONNEGER – Topscores zaterdag in de Z2-dressuur in manege De Rietweg in Bronneger. Patricia Hadderingh won de rubriek met een ongekend hoge score van 242 punten. De amazone van de rijvereniging Oostermoer leverde deze prestatie met Tenson (v. Metall).

Patricia Hadderingh met Tenson. ©Roos Meertens.

De monsterscore werd toegekend door jurylid Jan Alberts. Voor Patricia Hadderingh betekende de 242 punten een persoonlijk record. ,,Dat is me nog nooit eerder gelukt. Het komt waarschijnlijk door mijn goede team”, glunderde Hadderingh.

Ook de andere combinaties in de Z2 behaalden hoge scores. Rolf Snijders werd tweede met Dts Wonder (v. Sir Sinclair) met een resultaat van 236. Broer Bengt Snijders eindigde als derde met Dts Sammartini (v. Samber) met 234 punten. Floor Vos schreef de Z1 op haar naam met Zimbla Li met een score van 224, op de voet gevolgd door Laura Zwart met Wicklow Remi.

Stegen.net

Total
0
Shares
0 deel
0 deel
0 deel
0 Tweet
0 deel