Adelinde Cornelissen geeft clinic met Parzival

Adelinde Cornelissen geeft clinic met Parzival

29 december 2010 08:51 Uit Door redactie
Deel dit met je vrienden

ZUIDBROEK – Adelinde Cornelissen geeft vanavond (29 december) tijdens Indoor Veendam een clinic. De Drentse dressuuramazone heeft toegezegd dat ze met haar topper Parzival naar de Eurohal komt.

De organisatie had al eerder afspraken met Cornelissen gemaakt, maar het was nog onduidelijk of ze ook daadwerkelijk met Parzival naar Zuidbroek zou komen. Inmiddels heeft Adelinde bevestigd dat ze inderdaad haar belangrijkste troef meeneemt. Vooraf had Adelinde aangegeven de nieuwe bodem in Zuidbroek een zeer belangrijke overweging te vinden om wel of niet met Parzival te komen. Omdat ze momenteel in Mechelen verblijft, is ze niet in de gelegenheid de bodem zelf te inspecteren,  maar vele positieve geluiden over de nieuwe bodem van Zuidbroek hebben haar doen besluiten woensdagavond toch met Jerich’s Parzival af te reizen naar de Eurohal in Zuidbroek.

De clinic van Adelinde staat gepland om ca. 21.30 uur. De entree bedraagt Euro 10,- en kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa.

Stegen.net