Indoor Veendam: Suzanne Tepper gemakkelijk naar zege in ZZ-finale

Indoor Veendam: Suzanne Tepper gemakkelijk naar zege in ZZ-finale

31 december 2012 13:33 Uit

Door redactie
 
Leestijd: < 1 minuut

ZUIDBROEK
Suzanne Tepper heeft zondag tijdens Indoor Veendam de ZZ-finale op haar naam geschreven. De amazone uit Veendam deed dat met Labor’s Wonderboy.

Suzanne Tepper en Labor's Wonderboy wonnen de ZZ-finale. ©Roos Meertens

Suzanne Tepper en Labor’s Wonderboy wonnen de ZZ-finale. ©Roos Meertens

Tepper hoefde geen barrage te rijden, want ze bleef als enige foutloos in het basisparcours. Ook Folkert Kelderman maakte geen fouten, maar de Friese ruiter gebruikte met Zena 0.73 seconde te veel en kreeg een strafpunt voor het overschrijden van de tijd. Mareille van Geel pakte met Alorien met één afworp de derde plaats.

In de Z-finale volgde wel een barrage, waarin Geert Moerings met Bardesther aan het langste eind trok. Amanda Slagter eindigde met Vienna op de tweede plaats, gevolgd door Tom Werkman met Attent. Kort daarvoor won Amanda Slagter met Anouk SH de M-finale. Weite Oldenziel gooide daarin opnieuw hoge ogen; hij werd met White Rush tweede.

Thomas Ogi klopte in het ZZ snelheid en wendbaarheid met Quali Quanti zijn vriendin Maureen Bonder. ©Roos Meertens

Thomas Ogi klopte in het ZZ snelheid en wendbaarheid met Quali Quanti zijn vriendin Maureen Bonder. ©Roos Meertens

Het snelheid en wendbaarheid klasse ZZ werd een mooie tweestrijd tussen Thomas Ogi en zijn vriendin Maureen Bonder. Ogi bleek met Quali Quanti meer dan een seconde sneller. Bonder had met Alex het nakijken, maar werd daarnaast ook nog vierde met Velcaro.

Deel dit bericht