archief
contact
+31 6 53239630

Minder bezoekers bij Paard 2011

HARDENBERG – Paard 2011, het jaarlijkse hippische evenement in de Evenementenhal, heeft dit jaar minder bezoekers getrokken. Zo’n 18.500 mensen brachten een bezoek aan het evenement in Hardenberg, dat waren er zo’n 5.000 minder dan afgelopen jaar. Debuterend voorzitter Cor-Jan Verkerk van het sterk vernieuwde bestuur van Stichting Indoor Hardenberg was desondanks tevreden.

Paard 2011 trok minder bezoekers.

Volgens de voorzitter geven de cijfers een wat vertekend beeld. ,,De woensdag is niet meegeteld omdat er die dag nog geen beurs was. Maar de toen gehouden kindermiddag was wel erg druk bezocht.” Volgens Dirksen waren de zondag en zaterdag met respectievelijk ruim 5900 en 5700 toeschouwers de drukst bezochte dagen van Paard 2011. Tijdens de Grote Prijs van Hardenberg om de Rabo Trophy zaten de tribunes stampvol. Succesvol waren de nieuwe onderdelen, zoals de tuigpaardenavond en de fokkerijbijeenkomst van het KWPN.

De afwisseling is volgens voorzitter Verkerk de kracht van het evenement. ,,Bezoekers kunnen naar wedstrijden en een divers aanbod shows kijken, over de beurs slenteren of heel gericht voor een bepaalde hippische discipline komen. En voor mensen die weinig hebben met de paardensport is er toch ook voldoende te genieten.”

Stegen.net | GPD

Total
0
Shares
gerelateerde berichten
Total
0
Share