Bart Veeze de beste bij Suptop Assen

Share
  • 27 april 2011 18:44

door: redactie, 27 april 2011 18:44

ASSEN – Bart Veeze was zondag de sterkste deelnemer tijdens de Subtopwedstrijd in Assen. Veeze zag zijn optreden met Stefano (v. Gribaldi) beloond met 68,09%. In de ZZ-Licht presteerde Florentine Rootveld opvallend door met Up Seven (v. Oo Seven) beide proeven te winnen.

Bart Veeze eiste met Stefano de belangrijkste rubriek op. ©Roos Meertens

In de zware tour kwamen bij de wedstrijd bij de Sunrise Stables tien combinaties in actie, waarvan er negen boven de 60% scoorden. Bart Veeze won de proef met afstand. Patrick van de Meer eiste de tweede plaats op. Hij eindigde met Uzzo (v. Lancet) op 67,52%.

In de Future Test liet Diederik van Silfhout opnieuw een goede prestatie zien met Ruby (v. Gribaldi). De combinatie won de proef met 67,06%. Het is de derde keer dat het duo op dit niveau boven de 65% wist te scoren, waarmee het A-kader binnen bereik is. In de Prix St. Georges eiste Inge van der Schaft de zege op met Rebell (68,62%), voor Alex van Silfhout met Trappel, die z’n tweede proef op dit niveau liep.

In de ZZ-Zwaar gingen de overwinningen naar Noortje Zuidgeest met Very Important (66,29%) en Susanna Wiersma met Ustinov (65,14%).

Stegen.net