Stal Eurocommerce koopt tuigpaard

Stal Eurocommerce koopt tuigpaard

22 juni 2011 11:31 Uit Door redactie
Deel dit met je vrienden

LOCHEM – Stat Eurocommerce mag dan vooral bekend zijn vanwege de springpaarden, maar sinds deze week is de bekende stal ook deels eigenaar van een tuigpaard. Het gaat om een tweejarige hengst, die de toepasselijke naam Eurocommerce Egano heeft gekregen.

Tuigpaard Egano zal worden getraind door Stal Mekkes in Doezum.

Egano is gefokt door dhr. Van Til uit Oostwold en komt uit de stermerrie Whony (v. Waterman). De grootmoeder is niemand minder dan de preferente Elony (v. Renovo). Ger Visser van Stal Eurocommerce: ,,Na het zien van enkele SilFit-Masterclass wedstrijden en shows welke de familie Mekkes gaf in het buitenland werden we geïnspireerd door de uitstraling van deze tuigpaarden. Eurocommerce Egano heeft alles wat wij als Stal Eurocommerce willen uitstralen.”

Eurocommerce Egano zal verder door Stal Mekkes worden opgeleid en volgende maand zal hij voor het eerst te zien zijn op een show in Duitsland. Daarna zal hij voorbereid worden op de Nationale KWPN Tuigpaarden dag te Ermelo, waar de tweejarige tuigpaard hengsten zich aan de hand mogen presenteren.

Stegen.net