Goede prestaties Albert Voorn in Frankrijk

Goede prestaties Albert Voorn in Frankrijk

10 juli 2011 10:24 Uit

Door redactie
 
Leestijd: < 1 minuut

LA CLUSAZ – Albert Voorn kan nog met de besten mee. De 55-jarige springruiter, die na zeven jaar afwezigheid terug wil naar de top, bewees dat in de op een na best gedoteerde rubriek van het concours hippique van La Clusaz.

De routinier uit Evertsoord reed met Tobalio (v. Numero Uno) een foutloze ronde in de Prix de Haute-Savoie en eindigde als negende, net achter Annet Willems (Nirvana). Beiden waren lang niet snel genoeg voor de eerste prijs van 5750 euro. Die ging naar de Italiaan Emanuele Gaudiano (Chicago).

Zaterdagavond schaarde Voorn zich met Lexington (v. Andiamo Z), het andere GP-paard dat sponsor Eurocommerce hem ter beschikking heeft gesteld, opnieuw bij de top tien. Ook met dit rijdier nam hij alle hindernissen onberispelijk, zonder het uiterste te vragen qua snelheid. De winnaar van het olympisch zilver in Sydney werd achtste vóór Robert Vos (VDL Dogan). De Britse amazone Laura Renwick (Limelight de Brave) won.

Weblink: Site familie Voorn

Stegen.net | KNHS


Deel dit bericht