Tom Brinkman wint afsluitende Trial in Almelo

Share
  • 3 juli 2011 18:56

door: redactie, 3 juli 2011 18:56

ALMELO – Tom Brinkman heeft zondag met zijn paard Karst de Trial Jumping Almelo – de derbywedstrijd als afsluiter van de Almelose Ruiterdagen 2011 – op zijn naam geschreven. Hij was de snelste foutloze in de barrage.

Tom Brinkman krijgt de felicitaties. ©Alexander Kamp

Het sluitstuk van de Almelose Ruiterdagen was pittig. Van de 32 gestarte combinaties bleven er maar vier foutloos. De snelste rit in de barrage kwam op het conto van routinier Willy van der Ham, maar hij maakte met Aragon in zijn jacht op een snelle tijd wel een fout en werd daarmee uiteindelijk derde.

Tom Brinkman was met Karst weliswaar beduidend langzamer, maar hij hield wel de nul op het scorebord. De concurrentie kwam van Harrie Wiering, die met Hemmelhorst Viva la Vie ook foutloos bleef, maar een paar tiende te kort kwam op Brinkman te kunnen bedreigen.

1 Tom Brinkman* Karst Rv. Het Twentse Ros Albergen 0 0 42.31
2 Harrie Wiering Hemmelhorst viva la vie Bogelscamp 0 0 42.83
3 Willy van der Ham* Aragon Rjv. De Bogelscamp 0 4 39.5
4 Rob Scherphof Lauristan L.r. Sint Joris 0 24 64.78
5 Kristian Houwen* Vona Lr. Rijdt Met Beleid (psv.) 4 137.38
Stegen.net