Hoogste Z2-score Almelose ruiterdagen voor Jarmilla Peterson

Hoogste Z2-score Almelose ruiterdagen voor Jarmilla Peterson

17 juni 2013 23:44 Uit

Door redactie
 
Leestijd: < 1 minuut

Wendy Uijt de Boogardt, Lisette Peeters, Sanny de With en Jarmilla Peterson waren maandag de vier winnaars in de Z2-rubrieken tijdens de Almelose Ruiterdagen.

Almelose ruiterdagen

Eén van de vele prijsuitreikingen in Almelo, met Jarmilla Peterson, Wendy uijt de Boogaardt en Elisa Pel. ©Almelose Ruiterdagen

De hoogste score in de Z2 was maandag voor Jarmilla Peterson. Ze genoot volop van haar uitstapje naar het hippische volksfeest in Almelo en natuurlijk van de proef die ze met Woody neerzette. De jury beloonde het optreden van de combinatie van PSV Driesporen met 231 punten. In de andere proef nam Peterson de vijfde plaats in en eiste Wendy Uijt de Boogaardt de zege op met Zulandro met 226 punten. Deze combinatie was in de eerdere proef tweede.

Succes was er ook voor Lisette Peeters van de RV Exloo. Met Bartje won ze een Z2-proef met 228 punten. Daarna volgden Debby Pillen met Unique en Sanne de With, die met Bram in de andere proef niet te kloppen bleek.

Deel dit bericht