archief
contact
+31 6 53239630

Hoogste Z2-score Almelose ruiter­da­gen voor Jarmilla Peterson

ALMELO — De Almelose ruiter­da­gen zijn in volle gang. Maandag werden er vier rubrie­ken in de Z2 verre­den, met steeds verschil­len­de winnaars. Jarmilla Peterson uit Wedde behaal­de de hoog­ste score. Zij liet met Woody de teller stil­staan op 231 punten. 
Almelose ruiterdagen

Wendy Uijt de Boogardt, Lisette Peeters, Sanny de With en Jarmilla Peterson waren maan­dag de vier winnaars in de Z2-rubrie­ken tijdens de Almelose Ruiterdagen.

Almelose ruiterdagen
Eén van de vele prijs­uit­rei­kin­gen in Almelo, met Jarmilla Peterson, Wendy uijt de Boogaardt en Elisa Pel. ©Almelose Ruiterdagen

De hoog­ste score in de Z2 was maan­dag voor Jarmilla Peterson. Ze genoot volop van haar uitstap­je naar het hippi­sche volks­feest in Almelo en natuur­lijk van de proef die ze met Woody neer­zet­te. De jury beloon­de het optre­den van de combi­na­tie van PSV Driesporen met 231 punten. In de ande­re proef nam Peterson de vijf­de plaats in en eiste Wendy Uijt de Boogaardt de zege op met Zulandro met 226 punten. Deze combi­na­tie was in de eerde­re proef tweede.

Succes was er ook voor Lisette Peeters van de RV Exloo. Met Bartje won ze een Z2-proef met 228 punten. Daarna volg­den Debby Pillen met Unique en Sanne de With, die met Bram in de ande­re proef niet te klop­pen bleek.

gerelateerde berichten
Total
0
Share