Kampioenschappen uitgesteld vanwege regen

Kampioenschappen uitgesteld vanwege regen

14 augustus 2011 14:08 Uit Door redactie
Deel dit met je vrienden

Het terrein in Limburg staat blank. ©Miriam Kuiper

ERMELO – Het slechte weer van de afgelopen tijd heeft voor veel problemen gezorgd rond de diverse provinciale kampioenschappen. In Drenthe ging de titelstrijd in aangepaste vorm door, maar in Brabant, Limburg en Overijssel zijn de jaarlijkse hoogtepunten afgelast en verschoven naar andere data.

Het Overijssels kampioenschap springen en dressuur voor pony’s in Balkbrug werd afgeblazen en wordt nu op donderdag 18 augustus verreden. De Limburgse titelstrijd ging ook niet door. Het terrein stond compleet blank. De Limburgse titels worden nu op zaterdag 20 augustus verdeeld. In Brabant is het kampioenschap nu gepland voor vrijdag 19 augustus. Het Friese kampioenschap ging wel door, maar de omstandigheden waren volgens diverse bronnen zodanig zwaar dat afgelasting wellicht beter was geweest.

Stegen.net