archief
contact
+31 6 53239630

NK sprin­gen jeugd geschrapt wegens te wei­nig belangstelling

ūüďĆ ERMELO ‚ÄĒ Het Nederlands Kampioenschap sprin¬≠gen voor Children, Junioren en Young Riders is afge¬≠last. Het eve¬≠ne¬≠ment wat van 26‚Äď29 augus¬≠tus in Ermelo op het Nationaal Hippisch Centrum gepland stond, gaat niet door van¬≠wege te wei¬≠nig inschrij¬≠vin¬≠gen, meldt de KNHS. 

ūüďĆ Ermelo
ūüďĚ KNHS

Het Nederlands Kampioenschap sprin¬≠gen voor Children, Junioren en Young Riders is afge¬≠last. Het eve¬≠ne¬≠ment wat van 26‚Äď29 augus¬≠tus in Ermelo op het Nationaal Hippisch Centrum gepland stond, gaat niet door van¬≠wege te wei¬≠nig inschrijvingen.

Dit jaar heeft van­wege de corona pan­de­mie geen Nederlands Kampioenschap plaats gevon­den en door de over­volle kalen­der voor de seni­o­ren was er geen geschikte moge­lijk­heid meer voor dit seizoen.

Voor de jeugd is naar een alter­na­tief gezocht met dit NK maar moet er toch een streep door van­wege een te laag deel­ne­mers­aan­tal, zo meldt de KNHS vrijdag.


gerelateerde berichten
Total
4
Share