Home » Suzanne Tepper wint finale Hippos Concours
springen

Suzanne Tepper wint finale Hippos Concours

APPINGEDAM
Suzanne Tepper heeft zaterdagavond de Grote Prijs gewonnen tijdens het Hippos Concours Appingedam. Ze bleef met haar paard Wadro’s Wembly in deze ZZ-finale haar ‘baas’ Jur Vrieling de baas.

Suzanne Tepper met KM Newslight. ©Roos Meertens

De hele noordelijke top was weer present in de manege in Appingedam, waar het Hippos concours de derde editie in de huidige opzet beleefde. Suzanne Tepper won dus de hoofdrubriek, gevolgd door Jur Vrieling en de als derde geëindigde Elmar van Hoorn. Tepper reed een snelle foutloze barrage in 37.38. Jur Vrieling deed met VDL Wittinger ook een hele goede poging, maar moest met een tijd van 37.42 toch net zijn meerdere erkennen in Tepper. Elmarvan Hoorn eindigde met Zorianda als derde.

Jur Vrieling won met Zavall de Z-rubriek. ©Roos Meertens

Jur Vrieling deed het ook goed in de Z-klasse, waarin de ruiter uit Holwierde de eerste prijs voor zijn rekening nam met Zavall. Weite Oldenziel schreef het M-parcours op zijn naam met White Rush. Robert Roordink won de showrubriek Jump and Drive.
[Stegen.net]

over de auteur

redactie

De redactie van Stegen.net bericht sinds 1995 over de paardensport, met het accent op Noord-Nederland.

Heb je tips en/of aanmerkingen of verbeteringen, meld die dan op info@stegen.net