Suzanne Tepper breekt been bij valpartij in Nieuwe Pekela

Share
  • 10 juni 2018 12:05

door: redactie, 10 juni 2018 12:05

Nieuwe Pekela | STEGEN.NET
Suzanne Tepper is zaterdag bij het Heeresveld concours van haar paard gevallen en met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Tepper heeft daarbij haar been gebroken.

Suzanne Tepper

Jur Vrieling en Suzanne Tepper (archieffoto).
Steven Stegen

Het is niet de eerste keer dat Suzanne Tepper in het park van Nieuwe Pekela geblesseerd raakt. In 2014 viel ze en rolde haar paard over haar heen, waardoor de partner van Jur Vrieling aan haar schouder gewond raakte.

De val van gisteren lijkt het gevolg van een miscommunicatie tussen amazone en paard, waarbij het paard een andere richting koos dan Tepper, die daardoor uit het zadel werd geslingerd. ,,Ze heeft daarbij haar scheenbeen en kuitbeen gebroken”, meldt partner Jur Vrieling.

De redactie van Stegen.net wenst Suzanne veel beterschap toe.