archief
contact
+31 6 53239630

Tweede leven Zwolle International in Drachten

DRACHTEN
Zwolle International begint een tweede leven en wordt ver­plaatst naar Drachten. Het eve­ne­ment krijgt ook een nieuwe naam: Internationaal Concours Noord Nederland en is in janauri.

Voorzitter Bennie Wezenberg zegt dat de knoop don­der­dag is door­ge­hakt. „Toen ons in mei mede­ge­deeld werd dat we De IJsselhallen in Zwolle na acht­tien jaar niet kon­den afhu­ren voor de eer­ste weken van janu­ari omdat die datum aan een ander eve­ne­ment was ver­ge­ven, zijn we naar andere moge­lijk­he­den gaan kij­ken. We zijn er trots op dat onze zoek­tocht suc­ces­vol is geweest en dat we in Drachten een loca­tie heb­ben gevonden.”

Zwolle International ver­kast naar Drachten.

Het Internationaal Concours Noord Nederland vindt van 2 tot en met 15 janu­ari plaats en bevat alle aspec­ten die van Zwolle International een top­sport­eve­ne­ment heb­ben gemaakt. Internationale spring- en dres­suur­sport, sprin­gen en dres­suur voor young riders, juni­o­ren en pony­rui­ters, de Mooiste Tuigpaardavond van het Jaar en diverse andere hoog­te­pun­ten voor top- en breedtesporters.

Wezenberg beseft heel goed dat de voor­bei­edings­tijd kort is, maar hij heeft er alle ver­trou­wen in. „Wat de deel­name betreft komt het wel goed. Topruiters als Angelique Hoorn en Edward Gal bij­voor­beeld heb­ben al expli­ciet toe­ge­zegd dat ze naar Drachten komen. Ook ambas­sa­deur Marc Houtzager heeft Drachten al in zijn agenda staan. We heb­ben een goede repu­ta­tie opgebouwd.”
[Stegen.net]

gerelateerde berichten
Total
0
Share