archief
contact
+31 6 53239630

‘Nieuw’ ICNN Drachten in de startblokken

De website van het nieuwe evenement.

DRACHTEN
Het nieuwe jaar 2012 gaat voor de noordelijke paardensportliefhebbers goed beginnen. Vanaf 2 januari start de eerste editie van het ‘Internationaal Concours Noord Nederland Drachten’. Het concours is nieuw, het programma is bekend. ICNN is in 2012 de opvolger van Zwolle International, dat komend jaar geen doorgang kon vinden omdat De IJsselhallen in Zwolle rond die datum waren verhuurd aan een andere partij.

De website van het nieuwe evenement. Klik op het plaatje om naar de site te gaan

Het paardensportevenement gaat van op 2 januari van start met het driedaags internationaal eensterren concours voor springruiters, waarvoor de inschrijvingen nu binnenstromen. Tevens komen er pony’s en junioren aan de start. Op 9 en 10 januari kunnen ruiters met hun springpaarden komen oefenen in de prachtige ambiance, waarna van 12 tot en met 15 januari het concours een hoogtepunt bereikt met het internationaal tweesterren springen. De parcoursen zullen een stuk hoger en zwaarder staan dan tijdens de eerste dagen en menig topruiter heeft zijn deelname alvast bevestigd, waaronder Angelique Hoorn en Marc Houtzager.

Zwolle International heeft een goede naam opgebouwd en de organisatie doet er alles aan om die kwaliteit ook in Drachten te bieden.
[Stegen.net]

Total
0
Shares
0 deel
0 deel
0 deel
0 Tweet
0 deel