Julia van Schaik schittert op eerste dag CSI Veendam

Share
  • 24 december 2011 13:28

door: redactie, 24 december 2011 13:28

ZUIDBROEK
Julia van Schaik was vrijdag bij de start van het CSI veendam niet te kloppen. In de finalerubrieken van de DCIV, waarmee de 50e editie van het evenement begon, won Van Schaik met Prio zowel de reguliere Z2-proef als de kĂĽr op muziek. De Drentse kampioene deed dat met haar paard Primo. ,,Het is een mooi begin van de vakantie”, aldus Van Schaik.

Julia van Schaik met Primo (archief).

Julia van Schaik zag haar optreden in de kĂĽr beloond met een score van 72% en nam daarmee ruim afstand van de nummer twee, Vai Bruntink met Anne Beth, die op 67,63% eindigde. In de gewone proef stonden Van Schaik en Bruntink ook eerste en tweede. De derde plaats was voor Floor Vos met Zimba, gevolgd door Mirjam Drenth met Flo-Joe.

De Z1 kwam op naam van Carlien Bos van RV De Berkenhoeve met haar paard Wannabe. Hilda Luiten eindigde met Venice op de tweede plaats. Daarna volgde Willemien Vries met Arleste.
[Stegen.net]