Julia van Schaik wint Z2 tijdens Hippische Week Exloo

Share
  • 31 januari 2011 21:47

door: redactie, 31 januari 2011 21:47

EXLOO – Julia van Schaik heeft tijdens de Hippische Week in Exloo de Z2-dressuur gewonnen. De amazone van de RV Exloo zegevierde voor eigen publiek met Primo met een score van 65,15%.

Julia van Schaik met Primo (archief).

Van Schaik stond bij jurylid Miedema aan kop en kwam bij haar collega De Weerd op de tweede plaats. De Weerd gaf de voorkeur aan Francis Turkensteen, die met Witchell op een totaal van 64,41% eindigde en daarmee tweede werd. Floor Vos stuurde Ravel naar de derde plaats met 64,26%. Van de 20 cominaties die aan de start kwamen scoorden er elf 60% of hoger.

De Z1 leverde een afgetekende overwinning op voor Wilmer Lanning uit Gieten. Hij behaalde met Hippo Assen’s Urbanus een mooi resultaat van 65,15%. Laura Zwart uit Oosterwolde stuurde Octanorm Zombra met 62,21% naar de tweede plaats. De M2 werd een prooi voor Marrit Reusien met Pluto fan de Brinkhof (63,50%). Mitchell van Schaik schreef met Zeanine de M1 op zijn naam.

Stegen.net