archief
contact
+31 6 53239630

Julia van Schaik opnieuw voor­aan bij DCV

VLAGTWEDDE
Dressuuramazone Julia van Schaik heeft ook de tweede wed­strijd van de com­pe­ti­tie in Vlagtwedde gewon­nen. De Drentse kam­pi­oene won ook nu de Z2 met haar paard Primo.

Julia van Schaik met Primo tij­dens het Drents kam­pi­oen­schap. ©Steven Stegen

Van Schaik behaalde een score van 236 pun­ten en stond daar­mee op een­zame hoogte. De tweede plaats werd gedeeld door Annemarie Tiktak met Tobias en Floor Vos met Zimba. Beide ama­zo­nes kre­gen 224 pun­ten voor hun proef. Bij de eer­ste wed­strijd werd Vos nog derde.

Annemarie Tiktak had een prima dag. Nadat ze de eer­ste wed­strijd nog als vijfde ein­digde werd ze nu dus ex eaquo tweede. Ook werd ze eer­der op de dag nog mooi derde in de Z1 met Wonder Lady, met een score van 222. De eer­ste plaats in deze klasse was voor Callista Leeuwerke met Santo’s Alecto en Hilda Luiten met Venice. De ama­zo­nes kwa­men bei­den uit op een resul­taat van 224 punten.
[Stegen.net]

gerelateerde berichten
Total
0
Share