Julia van Schaik opnieuw vooraan bij DCV

Share
  • 30 oktober 2011 19:47

door: redactie, 30 oktober 2011 19:47

VLAGTWEDDE
Dressuuramazone Julia van Schaik heeft ook de tweede wedstrijd van de competitie in Vlagtwedde gewonnen. De Drentse kampioene won ook nu de Z2 met haar paard Primo.

Julia van Schaik met Primo tijdens het Drents kampioenschap. ©Steven Stegen

Van Schaik behaalde een score van 236 punten en stond daarmee op eenzame hoogte. De tweede plaats werd gedeeld door Annemarie Tiktak met Tobias en Floor Vos met Zimba. Beide amazones kregen 224 punten voor hun proef. Bij de eerste wedstrijd werd Vos nog derde.

Annemarie Tiktak had een prima dag. Nadat ze de eerste wedstrijd nog als vijfde eindigde werd ze nu dus ex eaquo tweede. Ook werd ze eerder op de dag nog mooi derde in de Z1 met Wonder Lady, met een score van 222. De eerste plaats in deze klasse was voor Callista Leeuwerke met Santo’s Alecto en Hilda Luiten met Venice. De amazones kwamen beiden uit op een resultaat van 224 punten.
[Stegen.net]