Van Grunsven en Hitze scoren met social media

Share
  • 17 januari 2012 16:30

door: redactie, 17 januari 2012 16:30

ERP/STADSKANAAL
Wat hebben Anky van Grunsven en Roland Hitze met elkaar gemeen? Ze zijn beiden, weliswaar op heel verschillend niveau, actief in de dressuur èn ze zijn beiden erg actief op social media. Vandaar dat zowel de drievoudig Olympische kampioene als de amateurruiter zijn genomineerd voor de Equestrian Media Awards 2012.

Roland Hitze is trots op de nominatie.

Vanaf half december kwamen er nominaties binnen van favoriete paardenmensen, ruiters, trainers, merken, die actief zijn in de social media. In negen dagen tijd zijn er maar liefst 8,137 nominaties binnen gekomen.

Genomineerden werden nauwlettend in de gaten gehouden in zaken als hoe snel ze reageren op reacties, hoe snel ze originele content plaatsen en of ze zich houden aan de online etiquette. Andere criteria waarop de geselecteerden werden genomineerd waren onder meer Innovatie, originaliteit, inspiratie, interactie en informatie.

Anky van Grunsven in genomineerd in categorie 23: FEI Group II – North-West Europe, Roland Hitze is te vinden onder categorie 6: amateur rider. Alle finalisten krijgen punten. 30% daarvan komen van het publiek, 70% van een selecte groep equestrian marketeers, digitale professionals, social media goeroes en merkenexperts van over de hele wereld.

Er is de mogelijkheid om te stemmen tot 10 februari 2012 om 12:00 uur, iedere stemmer mag in elke categorie iemand selecteren. De uiteindelijke winnaars worden via een online ceremony op het ESMA Youtube kanaal begin maart 2012 bekend gemaakt.

Stemmen kan via: http://www.equestriansocialmediaawards.com/voting
[Stegen.net]