Anky van Grunsven opnieuw ruiter van het jaar

Anky van Grunsven opnieuw ruiter van het jaar

17 februari 2009 11:27 Uit Door redactie
Deel dit met je vrienden

DEN BOSCH – De organisatie van Indoor Brabant heeft Anky van Grunsven opnieuw uitgeroepen tot ruiter van het jaar. De dressuuramazone kreeg deze titel nu al weer voor de achtste keer. Indoor Brabant noemt de prestaties van Anky in 2008 opvallend.

Anky tijdens de Olympische spelen in Hong Kong.

Anky tijdens de Olympische spelen in Hong Kong.

Naast Van Grunsven waren ook Adelinde Cornelissen, Albert Zoer en IJsbrand Chardon voor de titel ruiter van het jaar 2008 genomineerd. ,,Gezien haar geweldige Olympische successen en de daarmee gepaard gaande vrijwel unieke reeks van medailles was de keus voor de commissie uiteindelijk niet moeilijk”, aldus voorzitter Gerrit Jan Swinkels van Indoor Brabant. De organisatie kende de titel nu in totaal 43 keer toe.