Indoor Tolbert: Z2-winst voor Sylvana Wezeman

Indoor Tolbert: Z2-winst voor Sylvana Wezeman

30 maart 2012 22:07 Uit Door redactie
Deel dit met je vrienden

TOLBERT
Sylvana Wezeman won vrijdag op de openingsdag van het 23e Indoor Tolbert de Z2-dressuur. In de fraai opgeknapte HJC-manege bleek de amazone uit Oude Pekela de beste met haar elitemerrie Adelheid Roos (Scandic x Flemmingh).

Sylvana Wezeman.

Wezeman kwam tot een score van223 punten. Dat waren drie punten meer dan Miranda Trip, die lange tijd aan kop ging met Sth’s Wiebe (v. Olivi), waarmee ze tot een score van 220 punten kwam. Op de derde plaats eindigde Krista Lensing uit Exloo, die met Vaillant 216 punten scoorde.

Bennie van Es schreef eerder op de dag de Z1 op zijn naam. Van Es zag zijn optreden beloond met 237 punten. Hij sloeg daarmee een behoorlijk gat ten opzichte van de andere deelnemers. De ruiter uit Leeuwarden had met zijn fraaie Fries Siebe Fan De Kadyk maar liefst dertien punten meer dan Marieke Bloem. Deze amazone uit Lutjegast wist met Quick van Boreel, ook een Fries paard, tot 224 punten te komen. Op de derde plaats eindigde Esther Hoekstra uit Kollumerzwaag met Renske met 221 punten.

Joanne Westerhof werd gehuldigd als winnaar van de kür op muziek. Ze wist met Zernike de beste indruk te maken. Krista Lensink stuurde Vaillant naar de tweede plaats.
[Stegen.net]

Weblink naar de site van Sylvana Wezeman