Sylvana Wezeman scoort op eerste dag Hippos-concours

Sylvana Wezeman scoort op eerste dag Hippos-concours

26 oktober 2012 00:26 Uit Door redactie
Deel dit met je vrienden

APPINGEDAM
Het jaarlijkse Hippos-concours begon donderdag met de klasse B. Sylvana Wezeman uit Oude Pekela leverde daarin de beste prestatie en ontving daarvoor een extra prijs.

Sylvana Wezeman ontvangt de extra prijs. ©Hippos-concours

Wezeman begon met een mooie overwinning in het B-klassiek, waarin ze met VDL Diomaro 77,5 punten voor rijstijl kreeg. Met VDL Brian du Rouet werd ze in dit parcours bovendien derde. Maar Wezeman reed niet alleen netjes, maar ook snel, want in het progressieve parcours werd ze zevende met VDL Denzo en achtste met VDL Brian du Rouet. Carola van Graft won met Valencia. Het Hippos-concours duurt nog tot en met zondag. Op zaterdagavond is de Grote Prijs klasse ZZ.