Zes verenigingen organiseren Aa en Hunze Cup

Share
  • 11 april 2012 09:44

door: redactie, 11 april 2012 09:44

EEXT
Zes ruitersportverenigingen in de gemeente Aa en Hunze werken dit seizoen samen aan het succes van de Aa & Hunze Cup. Doel van het project is het stimuleren van de paardensport in deze Drents gemeente, met aandacht voor de basisrubrieken tot en met de klasse M.

De poster van de Aa en Hunze Cup.

De verenigingen die de koppen bijelkaar hebben gestoken zijn de RV en PC Oostermoer, PSV Gasselte, RV de Brinkruiters, De Knollegruunruiters, de Markeruiters en Paardesportvereniging Eext. Ze organiseren dit buitenseizoen allemaal hun eigen wedstrijden, maar de nieuwe Aa en Hunze Cup is daar nog aan toegevoegd. Ruiters kunnen bij opgave aangeven dat ze willen deelnemen voor de cup, dit mogen ook deelnemers van buiten de gemeente en de deelnemende clubs zijn. Combinaties dienen aan minimaal vier van de zes wedstrijden deel te nemen.

Er zijn vier titels te verdelen: paarden dressuur, paarden springen, pony’s dressuur en pony’s springen. Verder mag elke winnaar voor 300 euro les nemen bij een gerenommeerd instructeur.

Meer info over de nieuwe competitie op de site van PSV Gasselte.
[Stegen.net]