Gemeente wil bijdragen aan nieuwe manege in Ter Apel

Share
  • 4 oktober 2013 16:33

door: redactie, 4 oktober 2013 16:33

TER APEL | Stegen.net
Er gloort weer hoop voor de manege in Ter Apel. De gemeente Vlagtwedde is bereid om 172.000 euro uit te trekken voor de verhuizing.

De manege in Ter Apel, met links de afgekeurde inrijhal, waarin zich pilaren bevinden.

De manege in Ter Apel, met links de afgekeurde inrijhal, waarin zich pilaren bevinden.

Eerder dit jaar werd de bestaande accommodatie in het Kloosterbos afgekeurd. Vooral de inrijhal is niet meer van deze tijd. Sindsdien kunnen de Kloosterruiters geen wedstrijden meer in de accommodatie organiseren. Er wordt al jaren gesproken en nagedacht over een oplossing. Vanwege het milieu mag er op de huidige locatie niet nieuw gebouwd worden.

Er moet dus een andere plek gevonden worden en die is er ook, maar de financiën waren tot op heden niet toereikend. De gemeente is nu bereid om 172.000 euro bij te dragen aan een nieuwe manege bij de voetbalvelden van FC Ter Apel ’96.