Vader en zoon Voorn in springploeg voor La Baule

Vader en zoon Voorn in springploeg voor La Baule

2 mei 2012 19:20 Uit Door redactie
Deel dit met je vrienden

ERMELO
Bondscoach Rob Ehrens heeft voor de eerste wedstrijd in de Top League Nations Cup vader en zoon Voorn opgenomen in de selectie. Vader Albert met Tobalio, zoon Vincent met Alpapillon-Armanie.

Albert Voorn.

Ook Marc Houtzager uit Rouveen (met Opium), Leon Thijssen uit Baarlo (Tyson) en Albert Zoer uit Echten (Sam) maken deel uit van de groep. De wedstrijden zijn van 10 tot en met 13 mei in het Franse La Baule.

Albert Voorn is de routinier van de groep. Hij won in 2000 zilver op de Olympische Spelen. Vincent maakte in 2008 deel uit van de olympische selectie, maar viel buiten de prijzen.

Voor de tweede wedstrijd in de Nations Cup (24-28 mei in Rome) heeft Ehrens een ander vijftal naar voren geschoven. Dat zijn Jeroen Dubbeldam (Utascha), de olympisch kampioen van 2000, Gerco Schröder (New Orleans), Marc Houtzager (Tamino of Voltaire), Nederlands kampioen Jur Vrieling (Bubalu) en Harrie Smolders (Regina Z). Er zijn later dit seizoen ook nog wedstrijden in Sankt Gallen, Rotterdam, Aken, Falsterbö en Hickstead.
[Stegen.net | KNHS]