Nederlandse dressuurploeg voor Londen krijgt vorm

Share
  • 24 juni 2012 15:09

door: redactie, 24 juni 2012 15:09

ROTTERDAM
De basis van het Nederlandse dressuurteam voor de Olympische spelen van Londen staat vast: Edward Gal (Glock’s Undercover) en Anky van Grunsven (Salinero) zitten zeker in het team. Dat geldt ook voor Adelinde Cornelissen, mits ze op 30 juni in Ermelo een fitte indruk weet te maken met Jerich Parzival.

Sjef Janssen.

Dat maakte bondscoach Sjef Janssen zondag tijdens het CHIO in Rotterdam bekend. Er is dus nog Ć©Ć©n vacante plek. Tijdens of direct na Aken zal Sjef Janssen een keuze maken tussen Imke Schellekens-Bartels uit Hooge Mierde met Hunter Douglas Toots en Patrick van der Meer uit Naaldwijk met Uzzo wie deze individuele plaats gaat innemen. Nederland mag met vier ruiters van start gaan in Londen.
[Stegen.net | KNHS]