archief
contact
+31 6 53239630

Outdoor Gelderland: Mathijs van Asten op dreef

DE STEEG
Mathijs van Asten zegevierde vrijdagavond in de 1.50-rubriek tijdens Outdoor Gelderland. De Limburger was in het parcours direct op tijd met Credence Z niet te verslaan. Ook Albert Zoer leverde een mooie prestatie af. De Drentse ruiter pakte met Sam de vierde plaats.

Mathijs van Asten met Credence.

Van Asten was blij met de prestatie van zijn ruin Credence Z, die op het NK derde werd. ,,Ik wilde een goede prestatie neerzetten. Ik vind het een mooi concours met een goede sfeer en m’n paarden zijn in vorm. Van dit rondje heeft Credence niets te lijden. Hij werd niet te heet en ik kon overal vanuit de eerste afstand rijden. Morgen krijgt Credence een fijne rustdag en dan hoop ik zondag goed te kunnen rijden in de Grote Prijs.”

De tweede prijs ging naar Ben Maher met Silver Exchange II (v. Landjunge). Derde werd Andrew Ramsay met Chocola Z (v. Carthago Z).
[Stegen.net | Outdoor Gelderland]

Total
0
Shares
gerelateerde berichten
Total
0
Share