Groeiende FNRS breidt directie uit

Share
  • 23 oktober 2012 12:03

door: redactie, 23 oktober 2012 12:03

ERMELO
De Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra (FNRS) breidt de directie uit. Per 1 januari wordt Monique van Krugten verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering. Wilfred Franken blijft het externe gezicht en houdt zich vooral met de ondernemers bezig.

De FNRS verleent onder andere sterren aan maneges.

De FNRS zet deze stap omdat de organisatie een flinke groei heeft doorgemaakt. Het aantal aangesloten hippische ondernemers groeide van 300 naar 450 en het aantal manegeleden met een ruiterpaspoort is toegenomen tot meer dan 80.000. Dat is voor het bestuur en de ledenraad van de FNRS reden geweest het management uit te breiden.

De nieuwe directeur Monique van Krugten is 49 jaar en woont in Hoenderloo. Ze heeft ruime managementervaring opgedaan bij grote bedrijven als IBM en de ING en ook bij de politieacademie. Ze heeft daarnaast een passie voor paarden.
[Stegen.net]