archief
contact
+31 6 53239630

Remco Been niet te kloppen in Denekamp

DENEKAMP – Remco Been behaalde tijdens het Euregio Indoor Denekamp mooie successen met Thoran. Hij won vrijdag de Masters, met hindernissen tot 1.75!

DENEKAMP
Remco Been was de afgelopen dagen tijdens Euregio Indoor Denekamp zeer succesvol met Thoran R (v. Numero Uno). De combinatie uit Wierden won donderdag het klassieke ZZ-parcours en schreef vrijdag de Masters op z’n naam.

Remco Been met Thoran. ©hippischTwente

In de beslissende ronde van de Masters waren nog drie combinaties in de race. Remco Been was sneller dan de andere twee ruiters die in de laatste barrage foutloos bleven. Sjaak Sleiderink moest in eigen omgeving met BMC Versace genoegen nemen met de tweede plek. Chantal Regter bezette als winnares van vorig jaar de derde positie met Avenir (v. Heartbreaker). In de beslissende barrage stond de hoogste hindernis op 1.75!

Zo hoog stond het uiteraard donderdag niet in de ZZ-rubriek, waarin Been met Thoran ook al de overwinning opeiste. Marleen Bruggink werd met Vampire tweede op ruime achterstand. De snelste rit in de barrage werd neergezet door Peter Olthof, maar door een foutje van Akkato zakte deze combinatie naar de vierde plaats.

Total
0
Shares
gerelateerde berichten
Total
0
Share