Matthias Rath pas volgend jaar met Totilas op wedstrijd

  • 12 november 2012 14:45
door: redactie, 12 november 2012 14:45

FRANKFURT
Matthias Rath zal Totilas pas in 2013 weer in de wedstrijdbaan brengen, zo heeft de Duitse dressuurruiter gezegd in een interview met de Frankfurter Rundschau.

De loopbaan van Matthias Rath en Totilas gaat niet over rozen.

Rath zegt dat hij zelf goed is hersteld van de ziekte van Pfeiffer. Het was de bedoeling dat hij half december met Totilas z’n rentree zou maken in Frankfurt, maar de 28-jarige Rath ziet daar vanaf. ,,Wanneer het precies wordt weet ik nog niet. Dat hangt er van af hoe de trainingen bij Sjef Janssen verlopen.”

Rath’s stiefmoeder Ann Kathrin Linsenhoff zegt het jammer te vinden dat het veelbesproken duo in Frankfurt verstek laat gaan, maar ze toont er wel begrip voor. ,,Ze moeten de tijd hebben om de geleerde dingen te bevestigen.”