Ben Maher schrijft puissance in Londen weer op zijn naam

Share
  • 20 december 2012 23:51

door: redactie, 20 december 2012 23:51

LONDEN
Ben Maher heeft donderdagavond voor eigen publiek opnieuw de puissance gewonnen. Hij deed dat met Noctambule Courcelle.

Ben Maher hoorde na de landing toch nog een blok vallen.

Ben Maher hoorde na de landing toch nog een blok vallen.

Maher, met dit paard ook in 2010 winnaar van de krachtproef in Londen, deed als enige een poging op de muur van 2.15. Bijna ging het goed, maar uiteindelijk viel ruim na de landing toch nog een blok naar beneden.

Toch won Ben Maher, want landgenote Laura Renwick hield het in deze Christmas puissance een ronde eerder al voor gezien met Roller Coaster. Nog een barrage eerder liepen Guy Williams (Richi Rich) en Luca Maria Moneta (Quova de Vains) tegen een springfout aan en zij deelden de derde plaats.