Dubbele zeges Rachelle Buining en Linda Kouwenhoven bij DCV

Dubbele zeges Rachelle Buining en Linda Kouwenhoven bij DCV

31 oktober 2018 19:17 Uit

Door redactie
 
Leestijd: < 1 minuut

🔴 Vlagtwedde Rachelle Buining, Linda Kouwenhoven en Elviera Boverhof waren bij de tweede selectie van de Faber Dressuurcompetitie Vlagtwedde (DCV) de hoofdrolspelers. Rachelle Buining won niet alleen het ZZ-zwaar, maar ook de lichte tour.

Rachelle Buining uit Ter Apelkanaal werd zevende bij de Young Riders met Rythem and Blues.

Rachelle Buining uit Ter Apelkanaal met Rythm and Blues (archieffoto)

Buining was in de lichte tour de afgetekende winnares. De amazone uit Ter Apelkanaal kwam met Rhythm and Blues bij beide juryleden aan kop en behaalde een gemiddelde van 66,838%. Daarmee liet ze Annet Veen met Don Umbro (63,088%) en Grieteke Oldenburger met Fysio Hippique Flabbergasted OSN (62,426%) ruimschoots achter zich.

Rachelle Buining pakte ook de overwinning in het ZZ-zwaar, waarin ze met Wondergirl tot een score van 66,429% kwam, precies één procent meer dan Linda Kouwenhoven met Aragorn’s Figo. Simone Terpstra (Dionne ST) en Floor Vos (Fine-Tuned DFV) volgden.

Linda Kouwenhoven ging met flink wat prijzen naar huis. Niet alleen werd ze tweede in het ZZ-zwaar, ze won met Superhorse Happymood het Z1 voor Maaike Slootweg met Hamlet Art. Kouwenhoven zette ook het Z2 op haar naam, nu met Superhorse Glenn Hill. Wilmer Lanning en Sir Dance eindigden als tweede.

Persoonlijk record Elviera Boverhof

In het ZZ-licht stond Elviera Boverhof op eenzame hoogte. De amazone van RV Laarwoud behaalde met Saskatchwan 242 punten en dat is voor Boverhof een persoonlijk record. Janneke Reinders werd met Varbenfroh tweede.
🔴 Stegen.net
Deel dit bericht