archief
contact
+31 6 53239630

Adelinde Cornelissen en Loes Corsel geven clinics in Hippisch Centrum Emmen

ERICA – Dressuurliefhebbers kunnen zondag 17 maart hun hart ophalen in het heropende Hippisch Centrum Emmen tussen Emmen en Erica. Adelinde Cornelissen en Loes Corsel verzorgen clinics. Het programma begint om 14.00 uur, toegang kost 10 euro.
Adelinde Cornelissen

Adelinde Cornelissen en Loes Corsel verzorgen zondag 17 maart diverse clinics in het heropende Hippisch Centrum Emmen. De deuren gaan vanaf 13.00 open.

,,Het is een mooie gelegenheid om twee dressuurtoppers aan het werk te zien”, zegt bedrijfsleider Nadia Lagerwaard. De interessante middag is volgens haar een mooi vervolg op de succesvolle open dag van 17 februari.

De middag begint om 14:00 uur en eindigt om 17:00 uur. Lagerwaard: ,,Uiteraard is er ook de mogelijkheid om op de accommodatie rond te kijken. Belangstellenden voor de middag, pensionstalling of manegelessen kunnen voor vragen altijd contact met me opnemen via 0591-30 13 52.” Kaarten voor de middag kosten 10 euro.

Total
0
Shares
gerelateerde berichten
Total
0
Share