archief
contact
+31 6 53239630

Loes Corsel aangeslagen na dood Wes Borough

COEVORDEN – Loes Corsel is aangeslagen, nadat ze woensdag volkomen onverwacht afscheid moest nemen van haar paard Wes Borough. De merrie bezweek aan koliek. ,,Mijn lieve, kleine pittige Wes is niet meer. We zullen nooit weten hoe ver je had kunnen komen”, zo schrijft de amazone op haar Hyves.

Loes Corsel met Wes Borough.
Loes Corsel tijdens haar laatste wedstrijd met Wes Borough. ©Roland Hitze

Loes Corsel had juist een paar succesvolle maanden achter zich met de zevenjarige merrie van Polansky en ze verheugde zich erg op de thuiswedstrijd komend weekend in het Van Heutzpark in Coevorden. Begin dit jaar won Wes Borough de klasse Z1 tijdens Indoor Veendam, maar ook in het Z2 liet de combinatie Corsel/Wes Borough de laatste tijd goed van zich horen. Afgelopen zaterdag wonnen ze tijdens het concours in Emmen nog de twee klassieke Z2 proeven en met ruim 74% ook nog eens de kür op muziek. Naar nu blijkt was dat het laatste openbare optreden. Wes kreeg woensdag koliek, werd nog geopereerd, maar helaas mocht niet baten.

Stegen.net

Total
0
Shares
0 deel
0 deel
0 deel
0 Tweet
0 deel