archief
contact
+31 6 53239630
Drentse dressuurkampioenen in het Hippisch Centrum Emmen.

Drents kampioenschap dressuur mogelijk naar andere locatie

ERICA | STEGEN.NET

De finale van het Drentse indoorkampioenschap dressuur wordt mogelijk op een nieuwe locatie verreden. Het bestuur van de regio Drenthe van de KNHS heeft een oproep gedaan om te kijken of er alternatieven zijn voor het HCE in Erica.
Drents kampioenschap. Drentse dressuurkampioenen in het Hippisch Centrum Emmen.
Drentse dressuurkampioenen in het Hippisch Centrum Emmen.
FOTO: STEVEN STEGEN

De oproep past volgens Thea Mandemaker van de concourscommissie in het beleid om elke drie jaar te kijken naar de locatie waar de titelstrijd wordt verreden. Het kampioenschap dressuur is al een flink aantal jaren in het Hippisch Centrum Emmen in Erica.

Eigenaren van geschikte accommodaties kunnen zich tot 15 juni bij Mandemaker melden. Belangstellenden moeten beschikken over een rijbaan van 20 x 60, een foyer die daar zicht op heeft en een bak van 20 x 40. Ook moet er voldoende parkeerruimte zijn.

Engelina van der Veen van de Sunrise Stables in Assen laat op Facebook weten dat zij haar complex inmiddels heeft aangeboden.

Total
1
Shares
0 deel
0 deel
1 deel
0 Tweet
0 deel