archief
contact
+31 6 53239630

Drents kam­pi­oen­schap dres­suur moge­lijk naar andere locatie

ERICA — De finale van het Drentse indoor­kam­pi­oen­schap dres­suur wordt moge­lijk op een nieuwe loca­tie ver­re­den. Het bestuur van de regio Drenthe van de KNHS heeft een oproep gedaan om te kij­ken of er alter­na­tie­ven zijn. 
Drentse dressuurkampioenen in het Hippisch Centrum Emmen.

ERICA | STEGEN.NET

De finale van het Drentse indoor­kam­pi­oen­schap dres­suur wordt moge­lijk op een nieuwe loca­tie ver­re­den. Het bestuur van de regio Drenthe van de KNHS heeft een oproep gedaan om te kij­ken of er alter­na­tie­ven zijn voor het HCE in Erica.
Drents kampioenschap. Drentse dressuurkampioenen in het Hippisch Centrum Emmen.
Drentse dres­suur­kam­pi­oe­nen in het Hippisch Centrum Emmen.
FOTO: STEVEN STEGEN

De oproep past vol­gens Thea Mandemaker van de con­cours­com­mis­sie in het beleid om elke drie jaar te kij­ken naar de loca­tie waar de titel­strijd wordt ver­re­den. Het kam­pi­oen­schap dres­suur is al een flink aan­tal jaren in het Hippisch Centrum Emmen in Erica.

Eigenaren van geschikte accom­mo­da­ties kun­nen zich tot 15 juni bij Mandemaker mel­den. Belangstellenden moe­ten beschik­ken over een rij­baan van 20 x 60, een foyer die daar zicht op heeft en een bak van 20 x 40. Ook moet er vol­doende par­keer­ruimte zijn.

Engelina van der Veen van de Sunrise Stables in Assen laat op Facebook weten dat zij haar com­plex inmid­dels heeft aangeboden.

gerelateerde berichten
Total
1
Share