archief
contact
+31 6 53239630

Open dag markeert nieuwe start Hippisch Centrum Emmen

ERICA – Eigenaar Johan Velzing laat de nieuwe start van het Hippisch Centrum niet onopgemerkt voorbij gaan. Op 17 februari wordt er uitgepakt met een open huis, waaraan onder andere Loes corsel haar medewerking verleent.
De open dag op 17 februari zorgt nu al voor enthousiasme.

ERICA
Het Hippisch Centrum Emmen houdt op 17 februari een open huis. Iedereen is die dag welkom in het manegecomplex aan de Ericasestraat.

Zoals gemeld moest de vorige huurder Bert van Mispelaar het complex verlaten na een conflict met de eigenaar. Eigenaar Johan Velzing heeft het complex vervolgens niet opnieuw verhuurd, maar heeft Nadia Lagerwaard aangesteld als bedrijfsleider.

De open dag op 17 februari zorgt nu al voor enthousiasme.
De open dag op 17 februari zorgt nu al voor enthousiasme.

Ze is sindsdien met groot enthousiasme aan de slag gegaan om het HCE een nieuwe start te bezorgen. ,,Het gaat gelukkig de goede kant op. Er zijn weer spring- en dressuurlessen en ook is pensionstalling weer mogelijk.”

Op 17 februari is er tussen 13.00 en 17.00 open huis. Lagerwaard: ,,Er wordt onder andere een springclinic door Maron Mensinga, een dressuurclinic door Loes Corsel en een act door Circus Belly Wien verzorgd. We hebben met deze succesvolle amazones echt een leuk programma, waar ook niet-paardenliefhebbers met plezier naar zullen kijken.”

Total
0
Shares
0 deel
0 deel
0 deel
0 Tweet
0 deel
1 comment

Comments are closed.