Open dag markeert nieuwe start Hippisch Centrum Emmen

Open dag markeert nieuwe start Hippisch Centrum Emmen

11 februari 2013 16:36 Uit

Door redactie
 
Leestijd: < 1 minuut

ERICA
Het Hippisch Centrum Emmen houdt op 17 februari een open huis. Iedereen is die dag welkom in het manegecomplex aan de Ericasestraat.

Zoals gemeld moest de vorige huurder Bert van Mispelaar het complex verlaten na een conflict met de eigenaar. Eigenaar Johan Velzing heeft het complex vervolgens niet opnieuw verhuurd, maar heeft Nadia Lagerwaard aangesteld als bedrijfsleider.

Ze is sindsdien met groot enthousiasme aan de slag gegaan om het HCE een nieuwe start te bezorgen. ,,Het gaat gelukkig de goede kant op. Er zijn weer spring- en dressuurlessen en ook is pensionstalling weer mogelijk.”

Op 17 februari is er tussen 13.00 en 17.00 open huis. Lagerwaard: ,,Er wordt onder andere een springclinic door Maron Mensinga, een dressuurclinic door Loes Corsel en een act door Circus Belly Wien verzorgd. We hebben met deze succesvolle amazones echt een leuk programma, waar ook niet-paardenliefhebbers met plezier naar zullen kijken.”