archief
contact
+31 6 53239630

Grote Prijs Mierlo na spannende barrage naar Gert-Jan Bruggink

MIERLO – Het CH Mierlo omvat veel meer dan alleen de Nederlandse kampioenschappen voor senioren en de jeugd. In de schaduw van al die kampioenschappen werd zaterdag de Grote Prijs verreden. Na een spannende barrage voerde Gert-Jan Bruggink de ereronde aan. Jur Vrieling werd tweede.
Gert-Jan Bruggink won met What Exclusive de Grote Prijs van Mierlo.

MIERLO

In de schaduw van de nationale titelstrijd heeft Gert-Jan Bruggink zaterdag de Grote Prijs van het CH Mierlo gewonnen. De ruiter uit Weerselo zegevierde in het zadel van Primeval What Exclusive.

Gert-Jan Bruggink won met What Exclusive de Grote Prijs van Mierlo.
Gert-Jan Bruggink won met What Exclusive de Grote Prijs van Mierlo.

In dit 1.40-parcours bleven zes combinaties foutloos. De barrage was behoorlijk spannend, met snelle jongens als Robert Vos en Jur Vrieling. Maar Bruggink was uiteindelijk de snelste en kon de eerste prijs van 1500 euro in ontvangst nemen. Hij beëindigde het parcours in 38,13 seconden. Pieter Keunen kwam met Mojito tot 38,18, maar maakte in de haast wel twee fouten en werd daarmee nog vijfde.

Jur Vrieling pakte de tweede plaats met Flashdance (v. Kashmir van het Schuttershof). De Groninger gebruikte 38,67 seconden om door de eindstreep te gaan. De mooie klassering was een welkome opsteker voor Vrieling, die in de strijd om het NK vrijdag een flinke buiteling maakte. Vincent Voorn mocht in de Grote Prijs als derde opstellen met Coriander.

Total
0
Shares
0 deel
0 deel
0 deel
0 Tweet
0 deel