Grote Prijs Mierlo na spannende barrage naar Gert-Jan Bruggink

Grote Prijs Mierlo na spannende barrage naar Gert-Jan Bruggink

20 april 2013 15:33 Uit

Door Steven Stegen
 
Leestijd: < 1 minuut

MIERLO

In de schaduw van de nationale titelstrijd heeft Gert-Jan Bruggink zaterdag de Grote Prijs van het CH Mierlo gewonnen. De ruiter uit Weerselo zegevierde in het zadel van Primeval What Exclusive.

In dit 1.40-parcours bleven zes combinaties foutloos. De barrage was behoorlijk spannend, met snelle jongens als Robert Vos en Jur Vrieling. Maar Bruggink was uiteindelijk de snelste en kon de eerste prijs van 1500 euro in ontvangst nemen. Hij beëindigde het parcours in 38,13 seconden. Pieter Keunen kwam met Mojito tot 38,18, maar maakte in de haast wel twee fouten en werd daarmee nog vijfde.

Jur Vrieling pakte de tweede plaats met Flashdance (v. Kashmir van het Schuttershof). De Groninger gebruikte 38,67 seconden om door de eindstreep te gaan. De mooie klassering was een welkome opsteker voor Vrieling, die in de strijd om het NK vrijdag een flinke buiteling maakte. Vincent Voorn mocht in de Grote Prijs als derde opstellen met Coriander.