Domper voor Hans Peter Minderhoud: hengst Romanov geblesseerd

Domper voor Hans Peter Minderhoud: hengst Romanov geblesseerd

16 mei 2013 23:03 Uit

Door redactie
 
Leestijd: < 1 minuut

Een flinke domper voor Hans Peter Minderhoud. Na een sterk begin op de wedstrijd in het Oostenrijkse Villach moest hij Glock’s Romanov terugtrekken, zo meldt Eurodressage. Romanov bleek na de Grand Prix geblesseerd.

Hans Peter Minderhoud met Romanov.

Hans Peter Minderhoud met Romanov.

In de Grand Prix was er geen vuiltje aan de lucht. De combinatie uit Harskamp eindigde fraai als derde. Maar vlak na de proef blesseerde de hengst zich. ,,Hij is waarschijnlijk in iets getrapt”, aldus Hans Peter Minderhoud. ,,Er kwam bloed uit en dan kun je maar één ding doen: de dierenarts er bij halen en je afmelden.”

Minderhoud komt in Villach nog wel aan de start met Lord of Loxley. De Grand Prix werd gewonnen door Valentina Truppa met Eremo del Castegno.

Deel dit bericht