Harrie Smolders met Exquis Powerfee de snelste in 1.50 bij CSI Madrid

Share
  • 4 mei 2013 13:57

door: redactie, 4 mei 2013 13:57

Harrie Smolders zette vrijdag met Exquis Powerfee veruit de snelste tijd neer in een 1.50-parcours direct op tijd, maar een balk voorkwam een hoge klassering. De combinatie werd als snelste vierfouter 21e. Sergio Alvarez Moya won met Abab van het Molenhof.

Harrie Smolders met Exquis Powerfee.

Harrie Smolders met Equis Powerfee. ©kwpn.nl

Het concours in Madrid maakt deel uit van de Global Champions Tour. Zaterdag vanaf 17.00 uur worden de punten verdeeld in een wedstrijd over twee omlopen. Maar daarnaast zijn er de nodige andere wedstrijden, zoals het 1.50 dat direct op tijd werd verreden.

Niet alleen Harrie Smolders zette daarin een knappe prestatie neer. Beste Nederlander was Maikel van der Vleuten, die met Kisby als elfde eindigde. Gerco Schröder nam met Seoul de 34e plaats in, met één springfout en een bescheiden tijd.