archief
contact
+31 6 53239630

Droomstart voor Marjan Hooge op EK-dressuur Junioren in Arezzo

AREZZO – Een droomstart. Zo mag je de prestatie van Marjan Hooge gerust noemen. De Drentse amazone zette met Fulltime woensdag een prima proef neer en staat voorlopig tweede. Donderdag wordt de landenwedstrijd beslist.
Marjan Hooge en haar coach Annemieke Vincourt.
Marjan Hooge en haar coach Annemieke Vincourt.

blokjeAREZZO | STEGEN.NET
Marjan Hooge heeft woensdag een droomstart gemaakt tijdens het EK dressuur voor Junioren en Young Riders. De amazone uit Ees behaalde de tweede plaats bij het eerste deel van de landenwedstrijd.

Marjan Hooge en haar coach Annemieke Vincourt.
Marjan Hooge en haar coach Annemieke Vincourt.

Hooge, die op het laatste moment nog in het team kwam, moest al vroeg in de baan met haar paard Fulltime. De Drentse amazone was na afloop zeer blij met haar proef. ,,Het liep lekker en we hebben een mooie score van 71,459%”, aldus Hooge, die bij één jurylid zelfs aan kop kwam. De Duitse Ellen Richter zette woensdag de beste verrichting neer met Fontane (72,243%).

Lotte Meulendijks, de tweede Nederlandse die aan de start kwam, eindigde met Tom Tom Go op de 12e plek met een score van 67,676%. Donderdag komen de derde en vierde deelnemers van elk land aan de start. Dat zijn voor Nederland Jeanine Nekeman met Vlingh, die om 8.51 uur starten en om 11.37 rijdt Rosalie Bos met Bolita. In de tussenstand van de landenwedstrijd staat Nederland nu tweede, achter Duitsland. De Deense ploeg staat derde.

Total
0
Shares
0 deel
0 deel
0 deel
0 Tweet
0 deel