CHIO Rotterdam wil EK springruiters 2017 organiseren

CHIO Rotterdam wil EK springruiters 2017 organiseren

5 juni 2013 09:40 Uit Door redactie
Deel dit met je vrienden

Het CHIO Rotterdam wil zich kandidaat stellen voor de organisatie van het Europees kampioenschap springen in 2017. Dat maakte voorzitter Belle de Bruin dinsdag bekend tijdens een persbijeenkomst over het CHIO, dat van 19 tot en met 23 juni voor de 65e keer wordt gehouden.

Het CHIO Rotterdam wil in 2017 het EK springen organiseren.

Het CHIO Rotterdam wil in 2017 het EK springen organiseren.

De Bruin wil verder het EK Junioren en Young Riders in 2016 naar Rotterdam halen. ,,We staan er goed voor met het CHIO; de kaartverkoop en sponsoring lopen goed”, liet de voorzitter weten.

,,Daarbij heeft het evenement een breed draagvlak binnen de internationale, nationale en regionale hippische sport. Met dit nieuwe, jonge bestuur willen we het mooie erfgoed van 65 jaar in stand houden door te investeren in de verdere ontwikkeling van het evenement. Maar eerst gaan we van dit briljanten CHIO van 19 tot en 23 juni nog een feest maken.”